Tervetuloa Hausjärven Mommilanjärvelle!

Ajankohtaista

Entinen pääministeri, Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen on vahvistanut osallistumisensa Mommilanjärven souteluun ensi lauantaina.
Soutelupäivän ohjelma on päivittynyt ohjatuilla ZoutuZumba-tuokioilla ja Reino "lentojätkä" Halinin perinnetyönäytöksillä.
Käsiohjelman painoaikataulun vuoksi kirkkovenejoukkueiden nimilistoja kaivataan kuluvan viikon loppuun mennessä.
Valitettavien peruuntumisten vuoksi kirkkovenelähdöissä on edelleen tilaa lähes kaikissa lähdöissä.
Soutelupäivänä ranta-alueellakin on jälleen paljon ohjelmaa koko perheelle. Uutuutena tarjotaan mahdollisuus soutaa kirkkoveneellä iltatilaisuuteen Mommilan kirkkoon.
Ilmoittautumistilanne elää koko ajan ja paikkoja on vapautunut peruuntumisten vuoksi, mutta myös mennyt.
Helluntaina 12.6. joukko suomalaisia osallistui kansainväliseen 37. Vogalonga-soututapahtumaan Venetsiassa. Omakustannematkalla oli mukana soudun ystäviä myös Mommilasta.
Klo 14.30 starttaavaan kirkkovenelähtöön vapautui muutama paikka ja ilmoittautumislomake on jälleen avattu.
Haluaisitko olla mukana Mommilanjärven soutelun tapahtumajärjestelyissä osana iloista joukkoa?
Soutelutoimisto aukesi 1.6., kun kesän 2011 soutelusihteeri Laura Ojala aloitti työnsä.
Kirkkovenelähdöt täyttyvät, sillä mukana on jo viitisenkymmentä joukkuetta. Lähdöt klo 11.00 ja 12.30 on jouduttu myös sulkemaan.
Kesän 2011 souteluilmoittautumiset ovat saaneet loistavan startin ja jo nyt on jouduttu yksi lähtö sulkemaan sen täytyttyä joukkueista.
Mommilanjärven soutelu on huomioinut Euroopan vapaaehtoistoiminnan teemavuoden tapahtuman teemasloganin vuosittain vaihtuvassa päätteessään.
Mommilanjärven soutelulla on oma sivu Facebookissa.
Mommilanjärven soutelu on kiinnostavampi kuin koskaan. Soutelijoita on huhtikuussa 2011 ilmoittautunut nyt enemmän kuin koskaan aiemmin tähän mennessä.
RSS ATOM