30 vuotta soutua vesistön ja kunnon vuoksi!

Ajankohtaista

Klo 14.30 starttaavaan kirkkovenelähtöön vapautui muutama paikka ja ilmoittautumislomake on jälleen avattu.
Haluaisitko olla mukana Mommilanjärven soutelun tapahtumajärjestelyissä osana iloista joukkoa?
Soutelutoimisto aukesi 1.6., kun kesän 2011 soutelusihteeri Laura Ojala aloitti työnsä.
Kirkkovenelähdöt täyttyvät, sillä mukana on jo viitisenkymmentä joukkuetta. Lähdöt klo 11.00 ja 12.30 on jouduttu myös sulkemaan.
Kesän 2011 souteluilmoittautumiset ovat saaneet loistavan startin ja jo nyt on jouduttu yksi lähtö sulkemaan sen täytyttyä joukkueista.
Mommilanjärven soutelu on huomioinut Euroopan vapaaehtoistoiminnan teemavuoden tapahtuman teemasloganin vuosittain vaihtuvassa päätteessään.
Mommilanjärven soutelulla on oma sivu Facebookissa.
Mommilanjärven soutelu on kiinnostavampi kuin koskaan. Soutelijoita on huhtikuussa 2011 ilmoittautunut nyt enemmän kuin koskaan aiemmin tähän mennessä.
Mommilanjärven soutelun nettisivuja muokataan parhaillaan. Uudistuneet sivut avautuvat pian.
Hämeen maakuntajohtaja Juhani Honka on kutsuttu vuoden 2011 pääsoutelijaksi.
Tulevana kesänä Mommilanjärvellä soudellaan 16.7. ja tapahtuman ilmoittautuminen on avattu.
Mommilanjärven soutelu kerää vuosittain tapahtumaan osallistuneilta palautetta, jotta soutelua voitaisiin kehittää entistä paremmin sekä soutelijoita että yleisöä palvelevaksi tapahtumaksi.
Järjestyksessään 21. Mommilanjärven soutelu vietettiin kovin helteisessä säässä, lämpötila varjossa nousi korkeimmillaan jopa 29 asteeseen. Soutusuorituksia päivän aikana kertyi 1233.
Mommilanjärvellä soudellaan ja melotaan lauantaina 17.7.2010 jo 21. kerran. Tapahtumaan on vielä muutamia venepaikkoja vapaana ja otamme ilmoittautumisia vastaan tämän viikon ajan. Tapahtumaan mahtuu vielä mukaan myös meloen tai pienemmällä porukalla pienveneellä.
Suomen Soutuliitto on valinnut Mommilanjärven Soutelun vuoden 2009 parhaaksi kunto- ja retkisoututapahtumaksi.
RSS ATOM