30 vuotta soutua vesistön ja kunnon vuoksi!

Ajankohtaista

Vuoden hämäläisen valitsijat Hämeen Liitto ja YLE Häme kiittävät Mommilanjärven soutelu ry:n puheenjohtaja Markku Juholan panosta valtakunnallisesti näkyvän tapahtuman kehittäjänä. Lisää aiheesta: youtube/vuoden hämäläinen sekä http://yle.fi/alueet/hame/2010/01/markku_juhola_on_vuoden_2010_hamalainen_1352517.html
Soutelyhdistyksen puh.johtaja Markku Juhola on valittu Suomen Soutuliiton syysliittokokouksessa liiton varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtajana jatkaa toisen kauden Samuli Toikka ja toisena varapuheenjohtajan on Seppo Ketonen
Suomen soutuliitto on valinnut Mommilanjärven soutelun 17.7.2010 Suomi Vesille kampanjan pääpaikkakunnaksi.
Suomen soutuliitto on myöntänyt liiton hopeisia ansiomerkkejä pitkäaikaisilla yhdistyksen toimihenkilöille marraskuussa Vierumäellä järjestetyssä Kunnon Vuoden hehkutusseminaarissa.
Kaikkiin 20 souteluun osallistuneet saivat soutuneuvoksen arvonimen, joka myönnettiin nyt ensimmäisen kerran.
Tapahtumamme kehittämiseksi toivomme osallistujilta, markkinamyyjiltä, katsojilta ja toimihenkilöiltä palautteita.
Toisen kerran haluttiin huomioida myös vuoden nuori talkoolainen. Tämän tunnustuksen sai haminankyläläinen 10 vuotias Iida Lempiö.
Vuoden talkoolaiseksi valittiin Haminankyläläläinen, tänä vuonna 80 v täyttävä Reijo Järvinen
Parhaiten tapahtumaan sonnustautunut joukkue oli raadin mielestä Piikain Uumat joukkue Nurmijärveltä.
Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden toteuttama GPS-seuranta on nähtävissä jälkikäteen netissä.
Mommilanjärven Soutelun 20. juhlasoutu soudettiin aurinkoisessa säässä ja jälleen rikottiin osallistujaennätys. Yhteensä soutusuorituksia oli 1 292.
Kirkkovenekunnat on saatu sijoiteltua lähtöjärjestykseen. Järjestys on luettavissa Soutelu 2009-osiossa. Joukkueiden runsas määrä täytti äärimmilleen kaikki muut lähdöt, paitsi iltapäivän viimeisen lähdön.
Mommilanjärven Soututoimisto on viime päivinä saanut ottaa vastaan todellisen ilmoittautumisryöpyn. Mukaan kuitenkin vielä ehtii!
Pääministeri Vanhanen on tulossa tämän vuoden soutuun. Nyt jo neljännen kerran.
Soutelutapahtuma osana valtakunnallista Suomi Vesille kampanjaa
RSS ATOM