Tervetuloa Hausjärven Mommilanjärvelle!

Ajankohtaista

Palautteet (20.7.2008)
Tapahtuman edelleen kehittämiseksi pyydämme kaikkia tapahtumaamme osallistuneita antamaan palautetta. Olit sitten soutelijana, katselijana, markkinamyyjänä, esiintyjänä tai muussa roolissa.
Kiitokset (20.7.2008)
1250 soutelijalle, tuhatpäiselle yleisölle, esiintyjille, markkinamyyjille, Hämeen liitolle, Hausjärven kunnalle, Lammin seurakunnalle, kaikille ohjelman suorittajille, yhteistyökumppaneille, talkooväelle ja kaikille tapahtumaamme osallistuneille. Soudellaanhan taas Mommilanjärvellä 18.7.2009. Nyt 20. kerran.
Onni suosi ensimmäisessä lähdössä klo 9:30 soutanutta Erkylän joukkuetta.
Pääministeri Matti Vanhanen on vahvistanut osallistumisensa soutelutapahtumaan. Hän soutaa Vuoksenrannan Säteen joukkueessa. Joukkue soutaa klo 12.30 lähdössä
Graafikko Esa Ojala on suunnitellut souteluyhdistykselle uuden Häme - päivän tunnuksen
Vesiliikuntalajiliittojen ja vesiturvallisuudesta vastaavien viranomaisten aloitteesta järjestään osana paikallisia, veden äärellä olevia kesätapahtumia valtakunnallinen Suomi vesille – kampanja.
Häme - päivän järjestämisoikeuden saamisen johdosta talvella 2008 päätettiin tapahtuma järjestää kaksipäiväisenä. Nyt soutelu kuitenkin järjestetään perinteiden mukaisesti yksipäiväisenä. Häme-päivän soutelulähtönä on klo 16 lähtö. Häme -päivää juhlistetaan klo 18.30 alkavan souteluoopperan muodossa.
Vielä voi ilmoittautua. Klo 9.30 ja 16.00 kirkkovenelähdöissä on rajoitetusti tilaa. Samoin melontaan ja pienveneisiin voidaan ottaa lisää osallistujia. Ota heti yhteys soutelutoimistoon, puh. 040 592 1010 Tommi Lindroos, tommi.lindroos at student.hamk.fi
Souteluun on tulossa ennätysmäärä osallistujia. Se on ilahduttavaa. Järjestäjät toivovat mahdollisuuksien mukaan käyttämään kimppakyytejä. Parkkipaikat ovat rajalliset ja samalla näin toimien hillitsemme negatiivista ilmaston muutosta.
Soutelun lähtöjärjestys on nähtävissä Soutelu 2008 sivuilla.
Vielä on mahdollisuus päästä soutamaan. Klo 9.30 ja 16 lähdöissä on vielä kirkkoveneitä käytettävissä.
Määräaikaan 30.6. mennessä on yhteensä 1150 soutelijaa 76 kirkkovenejoukkueessa ja kymmenkunnassa pienveneessä ilmoittautunut soutuun.
Hämeen maakuntahallitus nimeää vuosittain yhden maakunnassa järjestettävän tapahtuman tai tilaisuuden maakunnan nimikkotapahtumaksi. Häme-päivän on tarkoitus vahvistaa hämäläistä tapahtumatarjontaa ja tehdä sitä tunnetuksi niin maakunnassa kuin sen ulkopuolella. Vuonna 2008 Häme-päivä järjestetään soutelutapahtumamme yhteydessä.
Tapahtumassa oli runsaasti kriteerit täyttäneitä joukkueita.
RSS ATOM