30 vuotta soutua vesistön ja kunnon vuoksi!

Ajankohtaista

Häme - päivän järjestämisoikeuden saamisen johdosta talvella 2008 päätettiin tapahtuma järjestää kaksipäiväisenä. Nyt soutelu kuitenkin järjestetään perinteiden mukaisesti yksipäiväisenä. Häme-päivän soutelulähtönä on klo 16 lähtö. Häme -päivää juhlistetaan klo 18.30 alkavan souteluoopperan muodossa.
Vielä voi ilmoittautua. Klo 9.30 ja 16.00 kirkkovenelähdöissä on rajoitetusti tilaa. Samoin melontaan ja pienveneisiin voidaan ottaa lisää osallistujia. Ota heti yhteys soutelutoimistoon, puh. 040 592 1010 Tommi Lindroos, tommi.lindroos at student.hamk.fi
Souteluun on tulossa ennätysmäärä osallistujia. Se on ilahduttavaa. Järjestäjät toivovat mahdollisuuksien mukaan käyttämään kimppakyytejä. Parkkipaikat ovat rajalliset ja samalla näin toimien hillitsemme negatiivista ilmaston muutosta.
Soutelun lähtöjärjestys on nähtävissä Soutelu 2008 sivuilla.
Vielä on mahdollisuus päästä soutamaan. Klo 9.30 ja 16 lähdöissä on vielä kirkkoveneitä käytettävissä.
Määräaikaan 30.6. mennessä on yhteensä 1150 soutelijaa 76 kirkkovenejoukkueessa ja kymmenkunnassa pienveneessä ilmoittautunut soutuun.
Hämeen maakuntahallitus nimeää vuosittain yhden maakunnassa järjestettävän tapahtuman tai tilaisuuden maakunnan nimikkotapahtumaksi. Häme-päivän on tarkoitus vahvistaa hämäläistä tapahtumatarjontaa ja tehdä sitä tunnetuksi niin maakunnassa kuin sen ulkopuolella. Vuonna 2008 Häme-päivä järjestetään soutelutapahtumamme yhteydessä.
Tapahtumassa oli runsaasti kriteerit täyttäneitä joukkueita.
Sulkavan Vene Oy:n lahjoittama kiertopalkinto, upea pokaali jaettiin tämänvuotisen Mommilanjärven soutelun yhteydessä ensimmäisen kerran
Tapahtuman järjestäjät ovat jättäneet maanantaina 23.7. Riihimäen poliisille tutkintapyynnön vesitasosta, joka laskeutui maalialueelle kolmannen lähdön maaliintulovaiheessa. Tässä lähdössä souti myös pääministeri Matti Vanhanen.
Koskisen Oy:n Vanerin Viimeistelyn joukkue oli onnekas kaikkien osallistujien kesken arvotussa kilpailussa.
Oheisohjelmana olleen köydenvetokilpailun voitti ankaran taistelun jälkeen haastaja joukkueena ollut JD:n joukkue. Virallisen kutsukilpailun voitti Maavehmaan Mahti. Kolmanneksi tuli Rakentajateekkarien joukkue, neljänneksi Rakentajateekkarien 1 joukkue ja viidenneksi Susilauma. Palkinnoksi voittajat saivat paikkakuntalaista, laadukasta virvoitusjuomaa.
Pääministeri Matti Vanhaselle luovutettiin lauantaina 21.7.07 venepaikka Mommilanjärven soutelutapahtuman yhteydessä.
Soutelun tulokset (22.7.2007)
18. Mommilanjärven Soutelun tulokset ovat nähtävissä internetsivuilla.
Löytötavara (22.7.2007)
Mahdollisia unohtuneita tavaroita voi tiedustella soutelutoimistosta, puh. 040 592 1010, vielä viikon 30 aikana
RSS ATOM