30 vuotta soutua vesistön ja kunnon vuoksi!

Ajankohtaista

Järjestäjät pyrkivät vuosi vuodelta parantamaan tapahtumaa osallistujilta, esiintyjiltä, markkinamyyjiltä, katselijoilta ja omalta talkooväeltä saatujen palautteiden perusteella.
Koskisen Oy:n Vanerin Viimeistelyn joukkue oli onnekas kaikkien osallistujien kesken arvotussa kilpailussa.
Ennätysmäärä yleisöä osallistui kauniissa säässä pidettyyn Mommilanjärven souteluun. Pääministeri Matti Vanhanen souti Vuoksenrannan Säteen joukkuessa. Venekunta souti 10. parhaan ajan, ja omassa lähdössä venekunta sijoittui kolmanneksi.
Souteluyhdistyksellä on myös oma pankki. Valuuttana ovat soutelijat.
Kaikkiaan 64 venekuntaa ja kymmenkunta pienveneellistä ja kanootillista ilmoittautui ennakkoon. Mukana myös pääministeri Matti Vanhanen
Pääministeri Matti Vanhanen osallistui v.2005 Mommilanjärven souteluun. Viime vuonna Eu:n puheenjohtajamaan ominaisuudessa kiireet veivät Pietariin G8 maiden huippukokoukseen. Tämän vuoden kalenterissa pääministerillä on merkintä 21.7.2007 Mommilanjärven soutelu. Toivotamme hänet tervetulleeksi Mommilanjärvelle.
Tämän kesän soutelun järjestelyt ovat täydessä vauhdissa. Ensimmäiset järjestelytoimikunnan kokoukset pidettiin jo vuoden 2006 syksyllä. Viime kesän souduista saadut palautteet on pyritty ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon tämän kesän souteluja suunniteltaessa.
Souteluyhdistys palkkasi täksikin kesäksi neljä nuorta kesätöihin. Kaksi nuorista tulee työskentelemään itse soutelutapahtuman järjestelytehtävissä ja kaksi nuorista vesistön ja rantojen kunnostustehtävissä.
Suomen Soutuliiton Kunto-ja retkisoutuvaliokunta on valinnut Mommilanjärven soutelun vuoden 2005 parhaaksi kunto- ja retkisoututapahtumaksi. Se on tunnustus monivuotisesta työstä ja palkinto pyyteettömälle ja uskolliselle talkoojoukolle. Tunnustus kannustaa kehittämään tapahtumaa entistä kiinnostavammaksi, koko perheen kesätapahtumaksi. Huomionosoituksen perusteluissa mainittiin, että tunnustustuksen taustalla on uraauurtava ja pitkäjänteinen, suomalaisen soudun ja soutukulttuurin hyväksi tehty työ. Tapahtuman ympärille on rakennettu runsaasti hämäläiseen kulttuuriin pohjautuvaa oheisohjelmaa. Tapahtuma on tehnyt merkittävää työtä suomalaisen soutukulttuurin edistämiseksi.
Leikkimielisen, parhaiten keskäkarnevaalisen tapahtumamme oivaltaneen, yhtenäisimmän ja hauskimman joukkueen palkinnon sai vuoden 2006 souduissa Roimat roomalaiset-joukkue. Soutelijoiden kesken arvotun pääpalkinnon, illallisen 15 henkilölle Koivukehän Kivikellarin kotimuseolla, voitti UPM:n joukkue. Onneksi olkoon voittajille.
Souteluyhdistys järjestää torstaina 1.6. Hausjärven lukiolle ja yläasteelle vesiliikuntapäivän mikä on osana valtakunnallista Suomi Vesille kampanjaa.
Souteluyhdistys järjesti tapahtuman talkoojoukolle yhteisen virkistys- ja neuvotteluviikonlopun Vierumäellä 21. - 22.1. 2006.
Sporttisaitti-palvelu tarjoaa helppokäyttöisen, nopean ja varmatoimisen julkaisutyökalun liittojen, seurojen ja joukkueiden Internet-sivustojen ja -palvelujen toteuttamiseksi.
RSS ATOM