Tervetuloa Hausjärven Mommilanjärvelle!

Ajankohtaista

Suomen Soutuliiton Kunto-ja retkisoutuvaliokunta on valinnut Mommilanjärven soutelun vuoden 2005 parhaaksi kunto- ja retkisoututapahtumaksi. Se on tunnustus monivuotisesta työstä ja palkinto pyyteettömälle ja uskolliselle talkoojoukolle. Tunnustus kannustaa kehittämään tapahtumaa entistä kiinnostavammaksi, koko perheen kesätapahtumaksi. Huomionosoituksen perusteluissa mainittiin, että tunnustustuksen taustalla on uraauurtava ja pitkäjänteinen, suomalaisen soudun ja soutukulttuurin hyväksi tehty työ. Tapahtuman ympärille on rakennettu runsaasti hämäläiseen kulttuuriin pohjautuvaa oheisohjelmaa. Tapahtuma on tehnyt merkittävää työtä suomalaisen soutukulttuurin edistämiseksi.
Leikkimielisen, parhaiten keskäkarnevaalisen tapahtumamme oivaltaneen, yhtenäisimmän ja hauskimman joukkueen palkinnon sai vuoden 2006 souduissa Roimat roomalaiset-joukkue. Soutelijoiden kesken arvotun pääpalkinnon, illallisen 15 henkilölle Koivukehän Kivikellarin kotimuseolla, voitti UPM:n joukkue. Onneksi olkoon voittajille.
Souteluyhdistys järjestää torstaina 1.6. Hausjärven lukiolle ja yläasteelle vesiliikuntapäivän mikä on osana valtakunnallista Suomi Vesille kampanjaa.
Souteluyhdistys järjesti tapahtuman talkoojoukolle yhteisen virkistys- ja neuvotteluviikonlopun Vierumäellä 21. - 22.1. 2006.
Sporttisaitti-palvelu tarjoaa helppokäyttöisen, nopean ja varmatoimisen julkaisutyökalun liittojen, seurojen ja joukkueiden Internet-sivustojen ja -palvelujen toteuttamiseksi.
RSS ATOM