30 vuotta soutua vesistön ja kunnon vuoksi!

Ajankohtaista

Tänä vuonna Mommilanjärven souteluissa nähdään turkulainen Kumma-trio!
Tänä vuonna soutelusihteerin ja souteluisännän tehtävissä jatkavat viime vuodelta tutut Kaisa Kaartinen sekä Jani Unkuri. Mikä sai heidät taas mukaan tähän perinteikkääseen tapahtumaan?
Yksi kevään merkki on Mommilanjärven soutelun ilmoittautumislomakkeiden avautuminen.
Mommilanjärven soutelu ry on vuosittain jakanut palkinnon henkilölle tai taholle, joka on toiminut Mommilanjärven ympäristön hyväksi. Vuonna 2015 palkinto myönnettiin Vanajavesikeskuksen tekijätiimille.
Mommilanjärven soutelun soututoimisto listasi TOP23 soutajat-listan. Olemme iloisia, että saamme rautaisia konkareita tänäkin vuonna näyttämään mallia muille soutelijoille!
Alla olevat ohjeet on hyvä lukea ennen lauantain souteluita. Huomioittehan, että kunniakirjakäytäntö on muuttunut. Ohjeet löytyvät myös soutelun paperikassista, jonka saatte ilmoittautumisen varmistamisen yhteydessä.
Vuoden 2015 soutelun yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa myös innokkaille juoksijoille mahdollisuus juosta Mettäkulman lenkki.
Jätevesien puhdistaminen on tärkeää myös haja-asutusalueen kiinteistöillä. Omilla valinnoilla voi vaikuttaa lähivesien ja kaivojen vedenlaatuun. Hausjärven asukkailla on mahdollisuus saada puolueetonta jätevesineuvontaa kesän ja syksyn 2015 ajan. Neuvonnan toteuttaa Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry. Neuvonta on asukkaille maksutonta ja se rahoitetaan Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen haja-asutuksen jätevesineuvonta-avustuksista.
Info-tilaisuus järjestetään tiistaina 14.7 klo 19.00.
Uudistunut oheisohjelma souteluiden stadionalueella on nyt päivitetty Mommilanjärven soutelun nettisivuille. Sivuilta löydät myös listan markkinamyyjistä. Muutoksia ja tarkennuksia päivitämme sivustolle vielä ennen souteluita.
Venekuntia on ilmoittautunut taas mukaan runsaasti. Jotta saisimme nimilistat myös muiden nähtäville, toivomme, että lähetätte venekunnan osallistujien nimet soututoimistoon näiltä sivuilta löytyvän lomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti.
Mommilanjärven soutelu toivottaa kaikille turvallista ja mukavaa keskikesän juhlaa!
RSS ATOM