Tervetuloa Hausjärven Mommilanjärvelle!

Ajankohtaista

Alla olevat ohjeet on hyvä lukea ennen lauantain souteluita. Huomioittehan, että kunniakirjakäytäntö on muuttunut. Ohjeet löytyvät myös soutelun paperikassista, jonka saatte ilmoittautumisen varmistamisen yhteydessä.
Vuoden 2015 soutelun yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa myös innokkaille juoksijoille mahdollisuus juosta Mettäkulman lenkki.
Jätevesien puhdistaminen on tärkeää myös haja-asutusalueen kiinteistöillä. Omilla valinnoilla voi vaikuttaa lähivesien ja kaivojen vedenlaatuun. Hausjärven asukkailla on mahdollisuus saada puolueetonta jätevesineuvontaa kesän ja syksyn 2015 ajan. Neuvonnan toteuttaa Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry. Neuvonta on asukkaille maksutonta ja se rahoitetaan Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen haja-asutuksen jätevesineuvonta-avustuksista.
Info-tilaisuus järjestetään tiistaina 14.7 klo 19.00.
Uudistunut oheisohjelma souteluiden stadionalueella on nyt päivitetty Mommilanjärven soutelun nettisivuille. Sivuilta löydät myös listan markkinamyyjistä. Muutoksia ja tarkennuksia päivitämme sivustolle vielä ennen souteluita.
Venekuntia on ilmoittautunut taas mukaan runsaasti. Jotta saisimme nimilistat myös muiden nähtäville, toivomme, että lähetätte venekunnan osallistujien nimet soututoimistoon näiltä sivuilta löytyvän lomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti.
Mommilanjärven soutelu toivottaa kaikille turvallista ja mukavaa keskikesän juhlaa!
26. Mommilanjärven soutelu uudistuu myös kunniakirjojen osalta
Mommilanjärven soutustadionin valtaa superenerginen, työkseen pehmeitä puhuva ja monessa liemessä keitetty tuottajavelho.
Missä Mommilanjärven soutelutapahtumaa on mainostettu jo alkukeväästä alkaen?
"Uudistuva Mommilanjärven soutelu houkutteli jatkamaan tapahtuman parissa" kertoo Kaisa.
Kannustusjoukoille ja soutelijoille on järjestetty oheisohjelmaa soutelustadionilla - ja niin tänäkin vuonna. Ensimmäisenä on varmistunut ranta-alueen tunnelmanluojaksi Käsityöläiset-duo.
Tänä vuonna Mommilanjärven souteluun on ensi kertaa mahdollisuus osallistua myös juoksemalla!
Mommilanjärven soutelu järjestetään pääosin talkoovoimin, mutta käytännön järjestelyihin ennen ja jälkeen tapahtumaa tarvitaan soutelusihteeri.
Nyt on mahdollista varata paikka kesän 2015 Mommilanjärven soutelusta. Ilmoittautumislomakkeet ovat auki kaikkiin lähtöihin.
RSS ATOM