30 vuotta soutua vesistön ja kunnon vuoksi!

Ajankohtaista

26. Mommilanjärven soutelu uudistuu myös kunniakirjojen osalta
Mommilanjärven soutustadionin valtaa superenerginen, työkseen pehmeitä puhuva ja monessa liemessä keitetty tuottajavelho.
Missä Mommilanjärven soutelutapahtumaa on mainostettu jo alkukeväästä alkaen?
"Uudistuva Mommilanjärven soutelu houkutteli jatkamaan tapahtuman parissa" kertoo Kaisa.
Kannustusjoukoille ja soutelijoille on järjestetty oheisohjelmaa soutelustadionilla - ja niin tänäkin vuonna. Ensimmäisenä on varmistunut ranta-alueen tunnelmanluojaksi Käsityöläiset-duo.
Tänä vuonna Mommilanjärven souteluun on ensi kertaa mahdollisuus osallistua myös juoksemalla!
Mommilanjärven soutelu järjestetään pääosin talkoovoimin, mutta käytännön järjestelyihin ennen ja jälkeen tapahtumaa tarvitaan soutelusihteeri.
Nyt on mahdollista varata paikka kesän 2015 Mommilanjärven soutelusta. Ilmoittautumislomakkeet ovat auki kaikkiin lähtöihin.
Tämän kesän soutelutapahtumasta voit antaa vielä palautteita 15.8. asti. Meille kaikki palautteet, niin ruusut kuin risut, ovat tervetulleita ja tärkeitä tapahtuman edelleen kehittämiseksi ja jatkuvuuden turvaamiseksi. Palautelomakkeen löydät www.mommilanjarvensoutelu.fi/Soutelu 2014/Palautekysely 2014
Nummenkulma, Salosen Saha Ky, Erlatek Oy joukkue voitti kaikkien osallistujien kesken arvotun pääpalkinnon. Palkinto oli 15 henkilölle illallinen tunnelmallisessa Kivikellarin Kotiseutumuseolla Janakkalassa. Lämpimät onnittelut voittajille ja mukavaa iltaa Kivikellarinmäellä.
Tiistaina 22.7. pidettiin talkoolaisille jälkimainingit kahvittelun ja yhdessämuistelun merkeissä. Tilaisuuden yhteydessä kerättiin tuoreeltaan eri alueilta palautteet ja havainnot sekä kirjattiin ne tulevaisuuden tarpeita varten tapahtuman edelleen kehittämiseksi. Tilaisuudessa oli n. 150 talkoolaisesta mukana n. 40 talkoolaista.
Kiertopalkinnon sai hausjärveläinen Jorma Korhonen.
Vuoden talkoolaisiksi valittiin toimihenkilöiden jälkimaininkipalaverissa Heidi ja Pertti Juhola. He saivat kummin, Sulkavan Vene Oy:n lahjoittaman kiertopalkinnon. Vuoden nuoreksi talkoolaiseksi valittiin Juho Termonen.
RSS ATOM