Tervetuloa Hausjärven Mommilanjärvelle!

Ajankohtaista

Tämän kesän soutelutapahtumasta voit antaa vielä palautteita 15.8. asti. Meille kaikki palautteet, niin ruusut kuin risut, ovat tervetulleita ja tärkeitä tapahtuman edelleen kehittämiseksi ja jatkuvuuden turvaamiseksi. Palautelomakkeen löydät www.mommilanjarvensoutelu.fi/Soutelu 2014/Palautekysely 2014
Nummenkulma, Salosen Saha Ky, Erlatek Oy joukkue voitti kaikkien osallistujien kesken arvotun pääpalkinnon. Palkinto oli 15 henkilölle illallinen tunnelmallisessa Kivikellarin Kotiseutumuseolla Janakkalassa. Lämpimät onnittelut voittajille ja mukavaa iltaa Kivikellarinmäellä.
Tiistaina 22.7. pidettiin talkoolaisille jälkimainingit kahvittelun ja yhdessämuistelun merkeissä. Tilaisuuden yhteydessä kerättiin tuoreeltaan eri alueilta palautteet ja havainnot sekä kirjattiin ne tulevaisuuden tarpeita varten tapahtuman edelleen kehittämiseksi. Tilaisuudessa oli n. 150 talkoolaisesta mukana n. 40 talkoolaista.
Kiertopalkinnon sai hausjärveläinen Jorma Korhonen.
Vuoden talkoolaisiksi valittiin toimihenkilöiden jälkimaininkipalaverissa Heidi ja Pertti Juhola. He saivat kummin, Sulkavan Vene Oy:n lahjoittaman kiertopalkinnon. Vuoden nuoreksi talkoolaiseksi valittiin Juho Termonen.
Raati valitsi parhaiten tapahtumaan sonnustautuneeksi joukkueeksi Täydelliset Naiset joukkueen. He olivat pukeutuneet kierrätysmateriaalista, itse valmistettuihin asusteisiin. Onnittelut voittaneelle joukkueelle.
Ylen toimittaja kävi kiertämässä Mommilanjärven kirkkoneveneellä ja fiilistelee uutisessa kokemustaan.
Tämänvuotisen soutelun osallistujalistat löytyvät nyt lähdöittäin Soutelu 2014 - otsikon alta.
Mommilanjärven soutelun yhteydessä on soutelustadionilla perinteisesti järjestetty Haminankylän maalaismarkkinat - niin tänäkin vuonna.
Soutelua ei olisi ilman innokkaita vapaaehtoisia, jotka vuodesta toiseen tekevät tunti- ja päiväkaupalla töitä tapahtuman eteen. Mukaan mahtuu kuitenkin aina lisää porukkaa!
Souteluyhdistys päätti tiivistää soutelupäivää ja peruuttaa klo 16.00 kirkkovenelähdön vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Soutelupäivänä tapahtuu Mommilanjärven lisäksi myös ranta-alueella soutelustadionilla. Tänä vuonna tanssitaan Mommilan Seurojentalolla myös soutelutanssit Mikko Alatalon johdolla.
RSS ATOM