30 vuotta soutua vesistön ja kunnon vuoksi!

Ajankohtaista

Raati valitsi parhaiten tapahtumaan sonnustautuneeksi joukkueeksi Täydelliset Naiset joukkueen. He olivat pukeutuneet kierrätysmateriaalista, itse valmistettuihin asusteisiin. Onnittelut voittaneelle joukkueelle.
Ylen toimittaja kävi kiertämässä Mommilanjärven kirkkoneveneellä ja fiilistelee uutisessa kokemustaan.
Tämänvuotisen soutelun osallistujalistat löytyvät nyt lähdöittäin Soutelu 2014 - otsikon alta.
Mommilanjärven soutelun yhteydessä on soutelustadionilla perinteisesti järjestetty Haminankylän maalaismarkkinat - niin tänäkin vuonna.
Soutelua ei olisi ilman innokkaita vapaaehtoisia, jotka vuodesta toiseen tekevät tunti- ja päiväkaupalla töitä tapahtuman eteen. Mukaan mahtuu kuitenkin aina lisää porukkaa!
Souteluyhdistys päätti tiivistää soutelupäivää ja peruuttaa klo 16.00 kirkkovenelähdön vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Soutelupäivänä tapahtuu Mommilanjärven lisäksi myös ranta-alueella soutelustadionilla. Tänä vuonna tanssitaan Mommilan Seurojentalolla myös soutelutanssit Mikko Alatalon johdolla.
Pääsoutelija, Perheyritysten liiton toimitusjohtajan Matti Vanhasen tervehdyksessä kesän Soutelusanomissa Vanhanen kirjoittaa Mommilanjärven soutelun toimivan edelläkävijänä vesistönsuojelussa.
Kesän ja Mommilanjärven soutelun lähestymisen tietää siitä, että Soutelusanomat julkaistaan.
Mommilanjärven soutelun logon suunnitellut Esa Ojala suunnitteli 25-vuotisjuhlasoutelulle oman tunnuksen.
Mommilanjärven soutelun ilmoittautuminen kesälle 2014 on avattu. Mukaan pääsee jälleen niin kirkkoveneellä, soutuveneellä kuin kanootillakin.
Ilmoittautumisosio ei ole vielä valmiina. Sivu aukeaa lähiaikoina.
Ahkeria soutelutalkoolaisia on vuosittain palkittu kiitokseksi soutelutapahtuman järjestelyihin osallistumisesta. Palkintokategorioita on kaksi, Vuoden talkoolainen ja Vuoden nuori talkoolainen.
Mommilanjärven Soutelu ry. on vuosittain jakannut Vuoden ympäristöteko -palkinnon kiitokseksi ja kunnianosoitukseksi ansiokkaasta Mommilanjärven seudun hyväksi tehdystä työstä.
RSS ATOM