Tervetuloa Hausjärven Mommilanjärvelle!

Ajankohtaista

Mommilanjärven soutelun pääsoutelija valitaan vuorovuosittain jostakin vesistöalueen kunnasta ja tänä kesänä tähän kunniatehtävään on kutsuttu hausjärveläinen Päivi Terävä.
Ilmoittautumiskaavakkeen täyttäminen varaa joukkueellesi tai pienvenelähdössä ilmoittamillesi henkilöille paikan Mommilanjärven souteluun. Paikka vahvistuu vasta, kun osallistumismaksu ja mahdollinen venevuokra on maksettu toimitetun laskun eräpäivään mennessä.
Tänä vuonna souteluun on mahdollista osallistua myös pienemmällä, 10 soutajan + perämiehen, joukkueella, jos 14 soutajan + perämiehen joukkue on vaikea saada kasaan.
Muistathan toimittaa soutelijamuutokset ja -lisäykset ajoissa soutelutoimistoon. Muutosten ja lisäysten tekeminen onnistuu helposti lomakkeella täällä soutelusivustolla.
Tulevan kesän souteluilmoittautumisia on tullut jo runsaasti ja suosituin lähtö näyttää olevan klo 12.30 starttaava kirkkovenelähtö.
Tulevan kesän souteluun voi nyt ilmoittautua kaikkiin lähtöihin.
Marraskuussa vietetään jälleen Kunnon Vuoden Hehkutus -tapahtumaa Vierumäellä liikunnan ja yhdessäolon merkeissä.
Mommilanjärven soutelun tapahtumapaikalla työskennellään parantaen järvinäkymää.
Vuoden 2011 soutelun yhteydessä jaettiin ensimmäisen kerran Vuoden ympäristöteko -kiertopalkinto.
Ahkeria talkoolaisia on vuosittain palkittu ansiokkaasta vapaaehtoistyöstä tapahtuman hyväksi.
Soutelun yhteydessä palkitaan vuosittain parhaiten pukeutunut joukkue ja lisäksi kaikkien joukkueiden kesken arvotaan joukkueen kesken jaettava palkinto.
Löytötavaroita on soutelutoimistolla muutamia.
Tämänvuotista soutelua varten Mommilanjärven soutelu ry. päätti tilata myyntiin t-paitoja ja kangaskasseja.
Mommilanjärven soutelu ry. järjestää ensimmäistä kertaa maksuttoman yhteisbussikuljetuksen halukkaille Oitista ja Järvelästä.
Osallistujalistat löytyvät joukkueittain lähtöporrastusjärjestyksessä Soutelu 2011 -osiosta.
RSS ATOM