Ohjeita soutelustadionille saapuville!

7.7.2016

Soutelustadionilla liikkuu 15-16.7. paljon väkeä ja on tärkeä huomioida tietyt asiat, jotta päivät sujuisivat mukavasti ja hyvässä hengessä.

 

Yleisö

Paikalle löydätte seuraamalla tienvarsissa olevia viittoja sekä seuraamalla liikenteen ohjausta. Parkkialueita on kaksi ja alaportin läheisyydestä löytyvät myös inva-paikat. Lipunmyynti alueelle tapahtuu porteilla ja tähän on hyvä varata käteistä rahaa. Alueen sisäpuolella on muutamissa myyntipisteissä myös korttilukijat, mutta käteistä tarvitaan markkina-alueella. Lähin pankkiautomaatti löytyy Oitista, joka on reilun 10 kilometrin päässä.  Alueella työskentelee iso määrä talkoolaisia, joilta voitte pyytää apua tai kysyä mieltä painavia asioita. Tervetuloa! 

Veneiden kuljetus alueelle

Huomioittehan, että alueella järjestetään päivän aikana myös juoksutapahtuma. Veneiden tulee olla rannassa hyvissä ajoin ennen klo 11. Näin vältytään törmäyksiltä juoksureitillä. Liikenteenohjaajat vastaavat mielellään kysymyksiin. 

Markkinamyyjät

Soutelustadion avataan yleisölle kello 9.00, jolloin osastojen tulee olla myyntikunnossa. Autot on ajettava pois kentältä ennen klo 9. Osastoa voi tulla pystyttämään perjantaina klo 15-18 ja lauantaina klo 7.00-8.30.  Alueelle on opastus kantatie 54:ltä ja tarkemmat ajo-ohjeet löytyvättästä. Tapahtumapaikan suurella ilmoitustaululla on kartta, johon kunkin osaston paikka on merkitty. Merkittyjä paikkoja tulee ehdottomasti noudattaa ja myyntipaikka ei saa ylittää sille merkittyä aluetta. 

Talkoolaiset

Pyydämme, että pysäköitte autonne Kotipirtin pysäköintialueelle ja jatkatte sieltä kävellen soutelustadionille. Ne henkilöt, jotka tarvitsevat autoa stadionalueella, saavat Kotipirtiltä erillisen ajoluvan. Tarvitsette myös rannekkeen, jolla pääsette kulkemaan alueella vapaasti.