Ilmoittautuminen ja hinnat

Ilmoittautuminen soutuun

Ilmoittautuminen souteluun tapahtuu kätevästi sähköisellä lomakkeella, joka löytyy vasemmalla olevasta valikosta valitsemalla ensin lähdön (kirkkovenejoukkueet, pienveneet, melonta).

jälki-ilmoittautumiseen on tarjolla vuokralle vain 14+1 kirkkoveneitä ja kajakkeja. 

Kirkko- ja pienveneet

Lomakkeelle täytetään joukkueen ja osallistumisen maksajan tiedot. Mikäli sinulla ei vielä ilmoittautumisvaiheessa ole kaikkia joukkueesi jäseniä tiedossa, voit ilmoittaa puuttuvat soutelijat myöhemmin ennen tapahtumaa. Soutelijat ilmoitetaan omalla lomakkeellaan.

 

Kirkko- ja pienveneille on kullekin omat ilmoittautumislomakkeensa. Kirkkoveneilmoittautuminen tehdään suoraan haluttuun lähtöön. Kuhunkin lähtöön on oma lomakkeensa, mutta ilmoitathan joukkueesi vain yhteen lähtöön.

 

 HINNASTO 2019 
A Yksittäiset soutajat, yhdistykset, kimppaporukat  
Yksittäinen soutaja, soutelun kokoama venekunta 

Sisältää ruokailun, saunomismahdollisuuden, vakuutuksen, venevuokran

50€
Omalla kirkkoveneellä

Sisältää ruokailun, saunomismahdollisuuden, vakuutuksen

600€
Järjestäjien kirkkoveneellä Sisältää ruokailun, saunomismahdollisuuden, vakuutuksen, venevuokran750€
   
B Yrityspaketit  
Osallistumispaketti omalla veneelläOsallituminen soutuun 15 henkilöä, yrityksen logo / nimi näkyvissä yhdistyksen viestinnässä, käsiohjelmassa, kotisivuilla, logoseinällä ja some-viestinnässä1000€
Osallistumispaketti järjestäjien veneelläOsallistuminen soutuun 15 henkilöä, järjestäjien vene, yrityksen logo / nimi näkyvissä yhdistyksen viestinnässä, käsiohjelmassa, kotisivuilla, logoseinällä ja some-viestinnässä1300€
VIP-PakettiOsallistuminen soutuun 15 henkilöä, järjestäjien vene, VIP-ruokailu Kotipirtillä, yrityksen logo / nimi näkyvissä yhdistyksen viestinnässä, käsiohjelmassa, kotisivuilla, logoseinällä ja some-viestinnässä

1700€

   
TukipakettiYrityksen logo/nimi näkyvissä viestinnässä, käsiohjelmassa, kotisivuilla, logoseinällä ja some-viestinnässä250
 

Mainospaikka soutelun käsiohjelmaan

60mm x 30 mm50€

 

 

Osallistuminen varmistuu vasta, kun osallistumismaksu on maksettu viimeistään laskun eräpäivään mennessä. Mahdollisen peruutuksen sattuessa järjestäjä pidättää osallistumismaksuista 30 %, mikäli peruutus on tehty 30.6. - 15.7. välisenä aikana.  Osallistumismaksua ei palauteta 15.7. jälkeen tehdystä peruutuksesta. Peruutusmaksut voidaan käyttää osana seuraavan vuoden osallistumismaksua.

 

 

Soutelijamuutokset ja -lisäykset

Joukkueen jäsenmuutokset ja lisäykset voi tehdä

  • täyttämällä netti-ilmoittautumislomakkeen
  • tai lähettämällä lista postilla Hausjärven kunta, Liikuntatoimi, Keskustie 2-4, 12100 Oitti
  • tai faksilla 019 758 6825
  • tai sähköpostilla jari.kovanen(a)hausjarvi.fi sekä toimisto(a)mommilanjarvensoutelu.fi

 

 

Mukaan myös kanooteilla, juosten/hölkäten tai kävellen

 

Melonta

 

Melojille on tarjolla kahta erilaista reittiä. Aamulla kello 9:00 lähtee soutelustadionilta retkimelontahenkinen matka Mommilanjärven "alapuolelle" Ansiojärven ja Puujoen suuntaan. Retkelle ilmoittaudutaan "Ilmoittaudu Melontaan" -sivun kautta (kts. tämän sivun vasen laita). Retkiseurue palaa takaisin puolen päivän aikoihin.

Melontaretken vetää tuttuun tyyliin Teuronjoen latu ja yhteyshenkilönä toimii Leo Marttila

Kanootilla voi toki osallistua myös pienvenelähtöön kello 13:15, jolloin pääsee melomaan aikaa vastaan pienvenelähdössä. Ilmoittaudu tällöin "Ilmoittaudu pienvenelähtöön" - lomakkeen kautta vasemmalla olevasta valikosta.

Mettäkulman lenkki

Mettäkulman lenkki on pituudeltään noin 10,5 kilometriä eli suunnileen saman verran kuin soutelijat soutavat järvellä. Juoksijat voivatkin leikkimielisesti haastaa itsensä, onnistuuko juokseminen nopeammin kuin soutaminen - vai onko lopputulos päinvastainen. Mettäkulman lenkille ilmoittaudutaan ennakkoon. Lisätiedot ja hinnat sekä ilmoittautumislomake löytyvät tästä.

 

Mattimyöhäisetkin pääsevät mukaan. Soittamalla soutelutoimiston numeroon voit ilmoittaa joukkueen vaikka ilmoittautumislomake olisi jo kiinni. Jälki-ilmoittautuminen maksaa 50 €/hlö. Pienvene- ja melontajälki-ilmoittautumiset vain omalla veneellä.

Kuva: Ilkka Hemmilä