Ilmoittautuminen ja hinnat

Ilmoittautuminen soutuun 30.6.2018 mennessä

(Juoksuun ilmoittautuminen 15.7. mennessä)

Ilmoittautuminen souteluun tapahtuu kätevästi sähköisellä lomakkeella, joka löytyy vasemmalla olevasta valikosta valitsemalla ensin lähdön (kirkkovenejoukkueet, pienveneet, melonta).

jälki-ilmoittautumiseen on tarjolla vuokralle vain 14+1 kirkkoveneitä ja kajakkeja. 

Kirkko- ja pienveneet

Lomakkeelle täytetään joukkueen ja osallistumisen maksajan tiedot. Mikäli sinulla ei vielä ilmoittautumisvaiheessa ole kaikkia joukkueesi jäseniä tiedossa, voit ilmoittaa puuttuvat soutelijat myöhemmin ennen tapahtumaa. Soutelijat ilmoitetaan omalla lomakkeellaan.

 

Kirkko- ja pienveneille on kullekin omat ilmoittautumislomakkeensa. Kirkkoveneilmoittautuminen tehdään suoraan haluttuun lähtöön. Kuhunkin lähtöön on oma lomakkeensa, mutta ilmoitathan joukkueesi vain yhteen lähtöön.

 

 
HINNASTO 2018KirkkovenePienveneKanootti
Osallistumismaksu

35-37 €/hlö *

 

50 €/hlö jälki-ilmoittautuminen

35-37 €/hlö *

 

50 €/hlö jälki-ilmoittautuminen

35-37 €/hlö *

 

50 €/hlö jälki-ilmoittautuminen

Venevuokra

120 € yhdistykset ja yksityishenkilöt

250 € yritykset

20 €/vene

(HUOM! vain etukäteen ilmoittautuneille)

 

20 €/kanootti

(HUOM! vain etukäteen ilmoittautuneille)

 

 

* Osallistumismaksu on porrastettu. Ilmoittautumiset 31.1.2018 mennessä 35 €/hlö,
1.2.-30.4. 36 €/hlö, 1.5.-30.6. 37 €/hlö

Osallistuminen varmistuu vasta, kun osallistumismaksu on maksettu viimeistään laskun eräpäivään mennessä. Mahdollisen peruutuksen sattuessa järjestäjä pidättää osallistumismaksuista 30 %, mikäli peruutus on tehty 30.6. - 15.7. välisenä aikana.  Osallistumismaksua ei palauteta 15.7. jälkeen tehdystä peruutuksesta. Peruutusmaksut voidaan käyttää osana seuraavan vuoden osallistumismaksua.

 

 

Soutelijamuutokset ja -lisäykset

Joukkueen jäsenmuutokset ja lisäykset voi tehdä

  • täyttämällä netti-ilmoittautumislomakkeen
  • tai lähettämällä lista postilla Hausjärven kunta, Liikuntatoimi, Keskustie 2-4, 12100 Oitti
  • tai faksilla 019 758 6825
  • tai sähköpostilla jari.kovanen(a)hausjarvi.fi sekä toimisto(a)mommilanjarvensoutelu.fi

 

 

Mukaan myös kanooteilla, juosten/hölkäten tai kävellen

 

Melonta

 

Melojille on tarjolla kahta erilaista reittiä. Aamulla kello 9:00 lähtee soutelustadionilta retkimelontahenkinen matka Mommilanjärven "alapuolelle" Ansiojärven ja Puujoen suuntaan. Retkelle ilmoittaudutaan "Ilmoittaudu Melontaan" -sivun kautta (kts. tämän sivun vasen laita). Retkiseurue palaa takaisin puolen päivän aikoihin.

Melontaretken vetää tuttuun tyyliin Teuronjoen latu ja yhteyshenkilönä toimii Leo Marttila

Kanootilla voi toki osallistua myös pienvenelähtöön kello 13:15, jolloin pääsee melomaan aikaa vastaan pienvenelähdössä. Ilmoittaudu tällöin "Ilmoittaudu pienvenelähtöön" - lomakkeen kautta vasemmalla olevasta valikosta.

Mettäkulman lenkki

Mettäkulman lenkki on pituudeltään noin 10,5 kilometriä eli suunnileen saman verran kuin soutelijat soutavat järvellä. Juoksijat voivatkin leikkimielisesti haastaa itsensä, onnistuuko juokseminen nopeammin kuin soutaminen - vai onko lopputulos päinvastainen. Mettäkulman lenkille ilmoittaudutaan ennakkoon. Lisätiedot ja hinnat sekä ilmoittautumislomake löytyvät tästä.

 

Mattimyöhäisetkin pääsevät mukaan. Soittamalla soutelutoimiston numeroon voit ilmoittaa joukkueen vaikka ilmoittautumislomake olisi jo kiinni. Jälki-ilmoittautuminen maksaa 50 €/hlö. Pienvene- ja melontajälki-ilmoittautumiset vain omalla veneellä.

Kuva: Ilkka Hemmilä