Ilmoittaudu kirkkovenelähtöihin

Osallistumisohjeet

 

Ilmoittautuminen

Mommilanjärven souteluun osallistuminen alkaa ilmoittautumisella ja joukkueen kokoamisella. Voit ilmoittautua souteluun joko täällä nettisivuilla tai lähettämällä perinteisen ilmoittautumislomakkeen sähköpostitse tai kirjeitse.

Ilmoita joukkueesi vain yhteen lähtöön. Kuhunkin lähtöön mahtuu yhteensä 20 venekuntaa (10 järjestäjän vuokraveneillä soutavaa ja 10 omalla veneellä soutavaa). Ilmoittautuminen lähtöön suljetaan, kun edellä mainittu määrä joukkueita on ilmoittautunut mukaan. Jos joukkueesi toivoma lähtö on jo täyttynyt, ilmoita joukkueesi johonkin vapaana olevista lähdöistä.

Osallistumismaksu ja kalustovuokralasku toimitetaan ilmoittautumislomakkeessa ilmoitetulle maksajalle. Muistathan käyttää laskussa olevaa viitenumeroa.

Osallistuminen varmistuu vasta, kun osallistumismaksu on maksettu viimeistään laskun eräpäivään mennessä. Mahdollisen peruutuksen sattuessa järjestäjä pidättää osallistumismaksuista 30 %, mikäli peruutus on tehty 30.6. - 15.7. välisenä aikana.  Osallistumismaksua ei palauteta 15.7. jälkeen tehdystä peruutuksesta. Peruutusmaksut voidaan käyttää osana seuraavan vuoden osallistumismaksua.

 

Lähtöjen "teemat" eli näin suosittelemme valitsemaan joukkueenne lähdön

Kullekin lähdölle on oma teema, jonka mukaan toivomme valitsemaan joukkueelle sopivan lähdön. Näin karnevaalihenki saadaan järvellä parhaimmilleen!

klo 11:00         Evakko lähtö + yksin soutajat ja melojat

klo 12.30         Kunta SM lähtö

klo 15.00         Yrittäjä lähtö

klo 16.30         Kimppa lähtö