Ajo-ohjeet Mommilanjärvelle

 

Soutelualueelle on soutupäivänä opasteet sekä valtatie 12:lta (Lahti - Tampere -tie) että kantatie 54:ltä (Lahti - Riihimäki -tie).

 

Kantatie 54:llä opasteet kääntymiseen ovat Lammintien (tienro 2951) Mommilan aseman kohdalla. Risteyksestä ajetaan noin 3 km ja käännytään vasemmalle Haminankylään (risteyksessä myös souteluopasteita).

Valtatie 12:lla opasteet kääntymiseen ovat Mommilantien risteyksessä (tienro 2951) Lammin kohdalla. Mommilantietä ajetaan noin 30 km (Mommilan kirkon kohdalla on matkaa kulunut noin 25 km), kunnes pian Alfred Kordelinin muistomerkin jälkeen käännytään Haminankyläkyltin (risteyksessä myös souteluopasteita) kohdalta oikealle.

Haminankylän risteyksestä ajetaan suoraan noin 1 km. Risteys Kotipirtille (osallistumisen varmistus) tulee ensin (tie sinne nousee ylös mäelle oikealle, opasteet löytyvät risteyksestä). Ranta-alueelle pääsee heti sen jälkeen, kun ajetaan suoraan, liikenteenvalvojien luo.

 

 

Mommilanjärven soutelu ry suosittelee käyttämään mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä tapahtuma-alueen parkkipaikkojen rajallisuuden vuoksi.