Mommilan markkinat

kuva: Aleksi Toivanen
Kuvat: Aleksi Toivanen ja Ilkka Hemmilä

Haminankylän markkinat lauantaina 20.7.

 

Soutelun yhteydessä järjestetään tänäkin vuonna maalaismarkkinat. Markkinoille toivotaan ensisijaisesti myyjiksi ja esittelijöiksi yhdistyksiä ja yksityisiä henkilöitä.

Erityisesti toivotaan teemaan soveltuvia, kädentaitojen osaajia, puuveneiden, puutöiden, leivonnaisten, maataloustuotteiden, käsitöiden jne. myyjiä. Myös muut, tapahtuman henkeen sopivat yritykset ja esittelijät ovat tervetulleita.

 

Myyntipaikan varaaminen

Markkinoille ilmoittaudutaan 14.7. mennessä mieluiten sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (löytyy vihreäpohjaisesta valikosta tämän sivun otsikon alta). Markkinapaikan varaaminen on mahdollista myös postitettavalla ilmoittautumislomakkeella (löytyy sähköisen lomakkeen kanssa samalta sivulta) tai puhelimitse soutelutoimistoon numeroon 019-7586569.

 

Paikkamaksu

  • 40€ +sähkö 5€

Maksu maksetaan tapahtumapäivään mennessä saatuasi laskun. Käytä maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa, jotta osaamme yhdistää maksusi omaan markkinapaikkaasi. Mommilanjärven Soutelu ry:n tilinumero on FI54 4712 0010 1084 48

 

Myynti

Ruuanvalmistuksesta ja myynnistä tulee sopia erikseen Mommilanjärven Soutelu ry:n kanssa. Jos myyt elintarvikkeita, lähetä toiminnastasi erillinen tieto terveystarkastajalle ja soutelutoimistoon.

 

 

Osaston pystytys ja purku

Osastoa voi tulla pystyttämään

  • perjantaina 19.7. klo 15.00 - 20.00
  • lauantaina 20.7. klo 8.30 - 11.00.

Soutelustadion avataan yleisölle kello 11.00, jolloin osastojen tulee olla myyntikunnossa. Alueelle on opastus kantatie 54:ltä ja tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät tästä. Tapahtumapaikan suurella ilmoitustaululla on kartta, johon kunkin osaston paikka on merkitty. Merkittyjä paikkoja tulee ehdottomasti noudattaa ja myyntipaikka ei saa ylittää sille merkittyä aluetta.

 


 

Huoltoajo ja osaston henkilökunta

Ottakaa mukaanne maksettu pankkisiirtolomake alueelle tullessanne.

Autot tulee siirtää tavaroiden kuljettamisen jälkeen järjestäjien osoittamille parkkipaikoille viimeistään klo 10.30 mennessä. Autosta myyntiä ja esittelyä ei sallita.

 

 

HUOM! Huoltoautot tulee siirtää paikoitusalueelle lauantaina 16.7. viimeistään klo 9.00 mennessä. Myyntiä ja esittelyä autoista ei sallita.

 

 

Voit tulostaa alta soutelustadionin aluekartan mukaasi.
PDF-tiedostoAluekartta.pdf (802 kB)